Vendégszoba használat

A külföldi és belföldi társintézményekből érkező tudományos kutatók, illetve kiküldöttek részére vendégszobák állnak rendelkezésre intézményünk épületében (1139 Budapest, Teve utca 3–5.). A vendégszobák 5 fő (2+2+1) elhelyezésére alkalmasak, szükség esetén szobánként 1-1 pótággyal bővíthetők.

Vendégszoba csak koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal és a személyazonosságot igazoló igazolvánnyal rendelkező személyeknek adható ki.

Díjszabás:

  • A fent említett társintézmények dolgozói és közvetlen hozzátartozói számára
    2.500,- Ft/fő/éjszaka térítési díjat kell fizetni, amely tartalmazza a 27%-os általános forgalmi adót is.
  • 14 év alatti gyermek (pótágy igénybevétel) után nem kell költségtérítést fizetni.

A vendégszobákban eltöltött éjszakák után a vendégek idegenforgalmi adó fizetésére kötelezettek. Az idegenforgalmi adó mértéke jelenleg 100,- Ft/fő/éjszaka.

Kérjük, hogy vendégszoba-használati igényüket időben jelezzék felénk!

Vendégszoba-használati igényüket a szállásbejelentő lap kitöltésével és a levéltár e-mail címére elektronikus úton történő visszaküldésével jelezhetik. Kérdés esetén e-mailben vagy a (+36) 1 298-7607 telefonszámon fordulhatnak munkatársainkhoz. A foglalást levéltárunk minden esetben elektronikus úton visszaigazolja.

A használat részletes feltételeit a BFL vendégszoba-használati szabályzata, valamint a vendégszoba használatának rendje tartalmazza.

 

vendegszoba_foto_bl_9145.jpg
vendegszoba_foto_bl_9157.jpg
vendegszoba_foto_bl_9150.jpg
vendegszoba_foto_bl_9151.jpg