Nyitott Levéltárak 2016 – A „másik” Gárdonyi – kiállítás és koncert

2016. június 9-én, csütörtökön került megrendezésre levéltárunkban a Nyitott Levéltárak 2016 programsorozat és az A „másik” Gárdonyi... című kiállítás megnyitó ünnepsége.

2016. június 9-én, csütörtökön került megrendezésre levéltárunkban a Nyitott Levéltárak 2016 programsorozat és A „másik” Gárdonyi… Gárdonyi Albert (1874–1946) főlevéltáros „a főváros és a nép levéltárosa” című kiállítás megnyitó ünnepsége. A megjelenteket Dr. Kenyeres István, Budapest Főváros Levéltára főigazgatója köszöntötte, megnyitó beszédet mondott Dr. Szeneczey Balázs, Budapest főpolgármester-helyettese, Tyekvicska Árpád, a Magyar Levéltárosok Egyesületének elnöke, Dr. Vígh Annamária, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője és Dr. Horváth J. András főosztályvezető-helyettes, a kiállítás kurátora.

A megnyitót követően Dr. Horváth J. András tartott tárlatvezetést, majd a Gárdonyi Albert teremben Gárdonyi Zoltán és Gárdonyi Zsolt műveiből hallhatott hangversenyt a kedves közönség. A felhangzó műveket dr. Szabó Balázs zenetörténész ismertette.

 Gárdonyi kiállítás – Nyitott Levéltárak 2016 meghívó

A meghívó innen letölthető

 Gárdonyi_meghívó_betétlap

A meghívó betétlapja