Tájékoztató a scopeArchiv frissítéséről és az ezzel kapcsolatos kutatótermi változásokról Budapest Főváros Levéltárában

Tájékoztatjuk tisztelt kutatóinkat, hogy a scopeArchiv rendszer karbantartása miatt Budapest Főváros Levéltára kutatóterme 2018. március 12-én, hétfőn 09.00 órától a megszokott nyitva tartás szerint, de csökkentett üzemmódban nyit ki.

Tájékoztatjuk tisztelt kutatóinkat, hogy a scopeArchiv rendszer karbantartása miatt Budapest Főváros Levéltára kutatóterme 2018. március 12-én, hétfőn 09.00 órától a megszokott nyitva tartás szerint, de csökkentett üzemmódban nyit ki. Egyes szolgáltatásaink bizonytalan ideig ezután nem lesznek elérhetőek.

A csökkentett üzemmódú nyitva tartás időtartama alatt Budapest Főváros Levéltára a scopeArchiv teljes leállása alatt semmilyen elektronikus úton érkező megkeresést (beiratkozás, iratkikérés, másolat-megrendelés) nem áll módjában fogadni.

A rendszer teljes leállása alatt kutatóink csak a levéltár kutatótermében iratkozhatnak be személyesen, tekinthetik meg a segédleteket és kérhetnek ki iratokat.

Budapest Főváros Levéltára honlapján elérhető helyrajzi szám kereső segítségével továbbra is tájékozódhatnak a tervtári iratanyag hozzáférhetőségéről.

Szolgáltatásaink teljes körű helyreállítása csak a rendszer sikeres frissítésének időpontját követően lesz lehetséges.

A rendszer frissítésével előreláthatólag 2018. április 8-án 24.00 óráig végeznek a kivitelezők.

Felhívjuk a tisztelt kutatók és ügyfelek figyelmét, hogy a rendszer újraindításának időpontja még változhat, ezért kérjük, hogy figyeljék és kövessék a levéltár nyilvános online felületeit (BFL honlapBFL official FacebookMagyar Levéltári PortálE-levéltár oldal), ahol minden aktuális információt közzé fogunk tenni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Budapest Főváros Levéltára